biggeorge Lyrics

сряда, 8 септември 2010 г.

Как да катастрофираме най – безопасно!

Как да катастрофираме най – безопасно!
(Указания за неразумни шофьори)

от Джордж Файърбърн
(George Fireburn)


    Здравейте,уважаеми шофьори!
    Това са указания как да катастрофирате най – безопасно,така че да не убиете никого в и извън превозното средство.
    Написването на тези указания е наложително,тъй като е видно за всички хора,че катастрофите и смъртността по пътищата на страната няма да намалеят в близките няколко милиона години.

    Указания:

    1.Не си купувайте превозно средство,ако ви се умира и искате да се самоубиете! - като нямате собствен автомобил няма как да ви изкуши да го подкарате на някъде и да се самоубиете с него.Ако ви се умира има поне един милион начина да умрете без да завлечете други хора с вас в гробищата.

    2.Не карайте кола,дори и да имате такава! - ако не карате кола няма как да катастрофирате.Най – много да ви блъснат,докато пресичате улицата!

    3.Не карайте,ако не знаете как да карате! - след като не можете да карате ... не се мъчете!Има хора,които шофират по – добре от вас и това не бива да ви кара да сте нещастни.Това,че вие не сте толкова добри като останалите,не значи,че сте пълни некадърници и не ставате за нищо.Просто не ставате за шофьори!

    4.Като седнете зад волана,си сложете предпазния колан! - това уникално предпазно съоръжение е поставено в колата за ваша безопасност и може да ви да спаси живота.Като се блъснете със 100 км./ч. коланът ще спре полуживото ви тяло да не се удари в предното стъкло или още по – лошо ... да не изхвърчите от колата,като коркова тапа от бутилка.

    5.Не карайте,след като сте пили алкохол! - дори и една бира да сте изпили,не можете да знаете какво е имало в чашата ви.На вас ви се струва,че това е бира,но може да е смес от ракия,водка(или друг твърд алкохол) и бира,а вие да си мислите,че пиете нещо леко и разхлаждащо.И като се качите на колата ще станете на кайма в някое дърво.

    6.Не возете хора в колата си! - карайте сам,за да може ако се блъснете и умрете да сте само вие в гробищата и да не завличате на оня свят още хора със себе си!Така и така ще мрете,поне оставете другите да живеят на спокойствие,а вие си карайте и си се убивайте колкото си искате!

    7.Ако смятате да правите катастрофа блъснете се в дърво,ограда или уличен стълб! - като се прицелите в неодушевен предмет ще умрете само вие.Можете вместо да катастрофирате в предмет да се забиете в някоя нива или поляна,но на място където НЯМА хора.Така няма да убиете никого,освен себе си.

    8.Не карайте прекалено бързо по скапан път покрит с дупки,пукнатини или неравности! - хубавите пътища в България все още са редкост,затова не карайте прекалено бързо по път,който не може да поддържа вашата скорост.

    9.Не се доверявайте 100 % на колата си! - автомобила,на който сте се качили е машина,а както знаем машините се повреждат.Спирачки отказват,брони се откачат,бензина свършва,гумите се пукат.Не мислете,че колата ви ще е в постоянна изправност - 24 ч. в денонощието,7 дни в седмицата,365 дни в годината.И тя има нужда да се повреди от време на време!

    10.Ако ще карате бързо,направете го на някое пусто летище,така че и да катастрофирате да не се блъснете в някого! - нека самоубийството ви бъде личен акт на самоунищожение,в който да участвате само вие,без други случайни жертви!

    11.Ако спирачките ви откажат,блъснете се в нещо достатъчно масивно,за да спрете преди да сте убили някой човек! - случва се от време на време да откажат спирачките на колата.В този случай се насочете към зона без хора,където да си спрете по инерция от триенето на гумите и/или дръпнатата ръчна спирачка.

    12.Карайте бавно и разумно! - знам,че да сте разумни е свръхсилите ви,но въпреки това се опитайте да карате мислейки за последиците от собствените ви действия.Ако предвидите една катастрофа,още преди да е станала и я предотвратите с разумно каране,вие ще спасите няколко човешки живота.Ако един от тези животи е вашият ... е тогава вие ще сте на сметка,че ще поживеете още малко!

    13.Да караш бързо е занимание на педерасти! - бързо карат само педерастите(нека гейовете и лесбийките не се обиждат,защото те са по - симпатичната част от хомосексуалната общност,но педерастите ... е,те вече са друга работа!).Нека всички мъже,които обичат да карат бързо знаят,че скорострелното им придвижване с кола е най – явния признак,че са педерасти(това не важи за пилотите на Формула 1 - на тях това им е работата!) и това,че стават готини в очите на жените е жестока заблуда!Всъщност ... жените като видят мъж.който шофира с висока скорост си мислят:“Ебаси,виж го тоя педерунгел!Ха - ха – ха!Какво тъпо педерастко копеле!“.Никоя жена не си мисли,че мъж в кола движещ се с висока скорост е мъжкарско!Този погрешен слух е измислен от педерастите – любители на високи скорости.Истинските мъже карат разумно и пазят живота на хората в и извън превозното средство,което управляват!

    14.Като качвате пътници в колата си ги предупредете,че могат да умрат пътувайки с вас! - то е ясно,че вие си носите отговорността за собствените си действия и ако умрете сами ще сте си виновни,но хората,които пътуват с вас няма как да знаят какво ги очаква.Затова кажете им предварително,че смятате да катастрофирате и да се самубиете,за да знаят хората дали да пътуват с вас или не.Така всеки има избор дали да умре или не!
    15.Ако пред вас пресичат дете,бременна жена,възрастен човек,семейство,група хора или сам човек(или комбинация от изброеното до тук),моля спрете и ги пропуснете да преминат!Не,защото са с предимство пред вас!Не съм си и помислил подобно нещо!Просто,ако ги блъснете ще си одраскате или огънете бронята на колата,а както знаем тя е по – ценна от няколко човешки живота!Затова спрете и пропуснете пешеходците!

    16.Ако сте уморен,не карайте! - ако много ви се спи или ви боли главата,или сте уморен не шофирайте,а си купете билет за обществен транспорт и си пътувайте с него.Така вие ще бъдете само пътник и ще можете да се насладите на пътуването,вместо да заспите на волана и да се изпотрепете някъде!

    Надявам се.че тези указания са достатъчни,за да знаете как да катастрофирате най – безопасно за себе си и за хората около вас!
    Успех!

05.08.2009 г.

    Забележка на автора:Внимание!Всякакво съвпадение на реалносъществуващи имена,лица и събития е напълно случайно!Моля това да се има в предвид от всички читатели на разказа!     

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Тук можете да напишете вашия коментар! Благодаря ви!