biggeorge Lyrics

събота, 27 януари 2018 г.

Диктаторски мислещи хора ли ни управляват?

Диктаторски мислещи хора ли ни управляват?
Мисля, че отговора е очевиден!

Днес регионалният министър Николай Нанков е казал, че би предложил промени, които забраняват промяната на пола в гражданските регистри.
Цитирам новината:
Регионалният министър Николай Нанков отговори утвърдително на въпрос дали би предложил промени, които забраняват промяна на пола в гражданските регистри.
"Да, с твърдо убеждение бих подкрепил това, с изключение на случаите с хермафродити, които са наистина много редки", заяви министърът в предаването "Седмицата" по Дарик.
Повереното му ведомство отговаря за Закона за гражданската регистрация, в който липсва ясен регламент в посока на пола.
Това позволява на редица организации да подпомагат хора, решили да сменят пола си, но без да са преминали през хирургически процедури и хормонални терапии.
Николай Нанков посочи, че ще инициира дебати в тази посока.
"Всяка стъпка по темата предизвиква дискусии и разделение в обществото, но аз лично смятам, че подобна поправка би била напълно резонна и отчитам като пропуск, че не е направена", коментира регионалният министър.

Браво, г-н Министър!
Само че това, което сте казал не е вярно.
Няма организация, която да може да помогне на някого да си смени пола без първо да е преминал през хирургически процедури, хормонални терапии и българската съдебна система.
Човек, който иска да си смени пола юридически трябва да заведе дело в съда и да представи различни доказателства, епикризи, да повика лекари и психолози.
Едва след като съда издаде решение, че одобрява смяната на пола лицето отива в Общината и там служителят по гражданското състояние му издава нов акт за раждане с новото име, новото ЕГН и новия пол.
С този нов акт за раждане лицето може да получи нова лична карта и т.н.
Регионалното министерство няма пряко отношение към смяната на пола.
ГЕРБ и Патриотичния фронт се опитват да експлоатират натрупаната омраза покрай Истанбулската конвенция, за да наложат забрани, които иначе не биха минали.
В края на 2017 г. управляващите наложиха мораториум над иновативните лекарства за онкоболни.
Така показаха истинското си лице на убийци.
Днес ГЕРБ и Патриотичния фронт искат да забранят юридическата смяна на пола.
Утре управляващите ще забранят хирургически процедури и хормонални терапии за смяна на пола.
Така показват истинското си лице на тирани.
В други ден диктаторски мислещите, псевдорелигиозни хора ще забранят абортите, обрязването, лечението на инсулт, инфаркт, рак, грип и каквото друго се сетите.
После могат да забранят на гражданите да протестират, да членуват в партии, да създават сдружения, да изповядват религии, да влизат в Интернет, да пътуват, да работят, да учат, да мислят ...
Следва диктатура, скъпи сънародници, и никой нищо не може да направи, за да я спре!
Хубавото е, че накрая и самите управляващи ще паднат в жертва на диктатурата, но когато стане това връщане назад няма да има.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Тук можете да напишете вашия коментар! Благодаря ви!