biggeorge Lyrics

понеделник, 22 декември 2014 г.

Пиратският залив "умря", да живее пиратството!

Пиратският залив "умря"!
Да живее пиратството!

Какво се случи досега?
На 9 декември 2014 г., Пиратският залив "умря" след като шведската полиция направи акция в помещенията на компанията, при която иззеха сървъри и друго компютърно оборудване. Това обаче не е попречи по никакъв начин на онлайн-пиратството. Новината за падането на Пиратският залив все пак остави известен вакуум в Интернет пространството, който се опитаха да запълнят редица копия на сайта - които на външен вид приличат на него, но нямаха никаква функционалност. Все пак известният торент-сайт Isohunt.to твърди, че е успял да копира базата данни на Пиратският залив и е пресъздал негово работещо копие на адрес oldpiratebay.org. Те твърдят, че са го направили, за да запазят сайта "за поколенията". "Нищо няма да бъде забравено, продължавайте да вярвате, продължавайте да споделяте", пише в съобщението на Isohunt. Торентите наистина работят, въпреки, че някои търсения все пак вадят фалшиви резултати.

Какво следва?
Ако търсите за торент и магнитни линкове за споделяне на файлове, има алтернативи на Пиратският залив. И Пиратският залив също беше възкресен като клонинг сайт.

1. OldPirateBay

2. KickAssTorrents

3. Torrentz

4. ExtraTorrent

5. YifyTorrents

6. BitSnoop

7. IsoHunt

8. TorrentDownloads

9. 1337x

10. TorrentHound

11. TorrentReactor

12. Demonoid

13. VCDQ

14. Torlock

15. BTScene

16. Torrents

17. LimeTorrents

18. Monova

19. Toorgle

20. YouBitTorrent

Ако знаете още торент-сайтове, напишете ги в коментар под статията.
Ако някой линк не работи, пишете ми в коментар под статията да го коригирам.


Забележка: Монополистите по целият свят не толерират незаконното споделяне на материали с авторски права. Докато P2P споделяне на файлове технология е напълно законно, много от файловете, търгувани чрез P2P наистина са обект на авторско право. Качване на тези файлове с авторски права Ви излага на риск от гражданско дело в САЩ, Канада, Австралия и Великобритания. Макар че тези дела са често са подадени срещу групи от потребители, които откровено копират и разпространяват материали с авторски права, някои дела са срещу индивидуални потребители, чието наказание да бъде за пример на всички. Тези P2P граждански дела са съвсем реални и независимо дали те са успешни или не, те са крайна финансова и емоционална тежест върху ответника. Вашият Интернет доставчик е длъжен да предостави информация на службите за сигурност за Вашата активност на свалянето/качването. Колкото повече изтеглите, толкова повече ще рискувате да бъдат съдени от групите за защита на авторското право. Препоръчвам Ви да защитите идентичността си при обмен на файлове чрез използване на VPN връзка.

Ако искате да разберете как беше създаден Пиратският залив, гледайте този филм!
The Pirate Bay - Away From Keyboard



Пиратският залив - Далеч от клавиатурата ( 2013 ) Бг Субтитри



1 коментар:

Тук можете да напишете вашия коментар! Благодаря ви!