biggeorge Lyrics

вторник, 22 февруари 2022 г.

Честита независимост на Донецката и Луганската народни републики!

Честита независимост на Донецката и Луганската народни републики!




Путин призна независимостта на Донецката и Луганската народни републики
Путин: Обръщам се към нацията да се готви за внезапен удар към страната ни
Снощи Владимир Путин призна за независими Донецката и Луганската народни републики.
Всички български политици са много възмутени и говорят за нарушаване на международно признатите граници на Украйна и запазване на териториалната й цялост.
Европейските политици пък говорят за санкции срещу Русия, все едно че това ще има някакъв ефект върху руската страна и нейните действия в Украйна.
Ефект от санкциите ще има, но върху Европейския съюз, който ще затъне в още по-голяма икономическа, енергийна и финансова криза.
Само до тук целите на Съединените щати и Великобритания ще са изпълнени, следвайки стария принцип "разделяй и владей".
А България както винаги ще е най-бедната и най-корумпираната страна в ЕС.
Днес една журналистка беше готова да се разплаче в ефир, че "мръсника Путин" си е позволил да признае две области от Украйна за независими държави.
Искам само да припомня на хората с къса памет, че Косово (която беше автономна област в Сърбия) обяви независимост на 17 февруари 2008 г.
Защо руснаците в Донбас да нямат право на самоопределяне като албанците в Косово?
Може би защото Косово е подкрепено от САЩ, а Донецката и Луганската народни републики са подкрепени от Русия, а това "коренно" променя нещата.
Някой "умник" от Лондон, Брюксел или Вашингтон днес говореше, че признаването на независимостта на ДНР и ЛНР е остро нарушаване на Минските споразумения.
Минските споразумения: от кого и кога са приети, какво пише в тях
Управляващите в Киев първи нарушиха Минските споразумения като наредиха на армията да атакува ДНР и ЛНР в опит насилствено да си върнат контрола над Източна Украйна.
Много ми се иска сега украинската армия да събере поне малко смелост и да влезе в директен сблъсък с руската армия, за да видим кой е по-добър на бойното поле.
Тъкмо при една истинска война националистите и фашистите в редовете на украинската армия ще имат възможността да отидат на гости на лидера си Степан Бандера.
След Донецк и Луганск има голяма вероятност съвсем скоро още народни републики да обявят независимост от Киев - Харковска, Днепропетровска, Запорожка, Херсонска, Николаевска, Одеска и т.н.
А какво искат обикновените украинци и руснаци никой не се интересува.
И накрая искам да честитя независимостта на Донецката и Луганската народни републики.
Тази година "независими" народни републики, догодина - съставни републики на Руската федерация!
Подозирам, че двете "държави" ще имат същата съдба като Крим, Абхазия, Южна Осетия и Приднестровието - ще бъдат черни дупки на картата на света.
А най-хубавото на войната в Украйна е, че хиляди украинки и рускини ще емигрират и ще се реализират на пазара на труда в Европа като проститутки и порнозвезди.
В тази изострена международна ситуация САЩ ни казаха, че през 2023 г. няма да ни доставят самолетите F-16 Block 70, които предплатихме през 2019 г.
Не помня кой управляваше България през 2019 г. (беше много отдавна!), но който и да е бил на власт е бил голям глупак да плати наведнъж самолети, които ги има само на хартия.
Има вероятност САЩ изобщо да не ни ги доставят, което ще постави страната ни в пълна зависимост от останалите страни-членки на НАТО по отношение на въздушната ни отбраната.
Така един ден България може да се озове в ситуация без изход и без възможности за съпротива срещу въоръжена агресия от друга държава.
Ако някой (например Северна Македония) реши да завземе българска земя със сила, България няма да може да се съпротивлява, ако военно-въздушните сили се бият на страната на агресора.
Единственото, което България може да направи в тази ситуация е да закупи нови самолети от друга страна-членка на НАТО (например Франция).
За съжаление българските политици са слабохарактерни, страхливи, лесно манипулируеми и подкупни и не са способни да вземат самостоятелно решение, особено ако то е против интересите на "Големия брат" САЩ.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Източник: Честита независимост!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Тук можете да напишете вашия коментар! Благодаря ви!