biggeorge Lyrics

четвъртък, 21 октомври 2021 г.

Въпроси за зеленият сертификат, ваксините и лечението на заразените с коронавирус?

Въпроси за зеленият сертификат, ваксините и лечението на заразените с коронавирус?
Отговори засега няма!
`



Искам да получа отговори на следните въпроси:
Ако съм преболедувал коронавируса в домашни условия, а не в болница и имам антитела доказани с тест, защо не мога да получа зелен сертификат?
Кога фармацевтичните компании успяха да тестват дали ваксините срещу коронавируса не са опасни за човешкото здраве и как да имам доверие на ваксини, които не са преминали през всички проверки на 100 %?
Ако се ваксинирам срещу коронавируса и получа тежки странични ефекти кой ще понесе отговорност за моето състояние - производителите на ваксината, политиците, здравните власти, Европейската комисия?
Кой, бе, кой ще понесе отговорност?

През 2017 г. си сложих ваксина против грип и през есен-зима-пролет 2017/2018 г. боледувах 2 пъти от грип.
Вярно е, че ваксината срещу грип ме предпази от тежко боледуване, но не ме спаси на 100 %, както аз си мислех, че ще стане.
Защо медиите, лекарите и политиците лъжат хората, че ваксината против коронавирус ще ги предпази на 100 % от боледуване, което не е вярно?
Ваксинираните хора, бидейки вирусоносители без явни симптоми, разпространители на коронавирус ли са и опасни ли са за здравето на неваксинираните?
И защо на болни от вирусно заболяване им се предписват антибиотици и докога пациентите ще бъдат убивани по болниците с неправилно лечение?

Отговори засега няма!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Тук можете да напишете вашия коментар! Благодаря ви!