biggeorge Lyrics

сряда, 16 май 2018 г.

Какво е нужно, за да успееш в живота?

Какво е нужно, за да успееш в живота?

Днес коментирам Кристина Каменова, която беше главния герой във филма на Даниела Тренчева излъчен в предаването "Ничия земя".
Гледайте и коментирайте!
----------------------------------------------------------------------------
Източници:
До Дубай и назад в "Ничия земя"
Един разговор с българката, която инвестира в бюста си с цел намиране на съпруг

Тази събота, 12 май, в "Ничия земя" ще си говорим за силикон… за много силикон, за абитуриентски балове, мечти за дубайски принцове и то такива, които приоритетно погасяват кредити. Даниела Тренчева ни среща с красивата Кристина Каменова, която - ако си спомняте или ви се струва позната - то определено е заради скандалните ѝ заявления в началото на годината, че е изтеглила пари от банка, за да инвестира в уголемяването на гърдите си и екскурзия в Дубай с основна цел - да си намери съпруг. Част от нейната работа и набиращата ѝ скорост кариера е и появила се наскоро оферта в профила ѝ в социалните мрежи: "Отиди на бала с най-известния бюст".

"Кристина представя себе си като обикновено момиче, което по обикновен начин инвестира в себе си и пластичните си операции. Иска да бъде харесвана, но на първо място - самата тя да се харесва. Затова и увеличава кубиците. Колко обикновено или необикновено е това - преценете сами! В тази "Ничия земя" ще разберете обаче, че дори тя е разбрала, доста трудно, но все пак е разбрала, как принцовете не били това, което са, мечтите лесно се стопяват като коледен бонус в магазин, а мъжете, които изплащат кредитите на жените си, са като в поговорката, че пиленцето каца на рамото само веднъж.

Хора като Кристина определено намират своя начин да бъдат известни - дали с изтегления кредит за гърди или с шумно прекратената връзка, дали с новата пластична операция или с участието си в интернет-формат…", коментира Даниела Тренчева.

До Дубай и назад с Криси в "Ничия земя" (12.05.2018)МЕЧТА НА КРЕДИТ: Да изтеглиш заем за силиконов бюст и разходка в Дубай

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Тук можете да напишете вашия коментар! Благодаря ви!