biggeorge Lyrics

неделя, 17 февруари 2013 г.

Простотийки от нета 5 ... :D

Извънредна новина: Метеоритът от Русия е извънземен кораб!



Информационни агенции публикуваха последните данни на руското Министерство на вътрешните работи, според които метеорита, който се разби в петък сутринта (15.02.2013 г.) всъщност е извънземен кораб.
Анонимен източник споделя: "Водолазите откриха капсула с неземен произход. Материалът, от който е направена  не съществува на нашата планета. Обосновано предполагаме, че това е извънземен кораб, който се е разбил на руска територия.".
Учени от руската академия на науките обясниха пред камерите на biggeorgeTV, че експлозията в горните слоеве на атмосферата всъщност е отделил се товарен отсек на НЛО-то.
Путин заяви:"Мобилизирали сме цялата армия и ще открием извънземните. Те са заплаха за националната сигурност! След като ги намерим ще ги експулсираме извън планетата, защото те са тук нелегално, което е нарушение на междузвездните закони!".
След съвещание в ООН Русия, САЩ и останалите държави от международната общност решиха да поискат експертната помощ на Бойко Борисов.
С насълзени очи Обама заяви: "Бойко е единствена ни надежда! Той ще ни спаси от извънземната инвазия. Съдбата на цялото човечество е в неговите ръце! Молим те, Бойко, помогни ни, ще сме ти благодарни во веки веков.".
Бойко Борисов даде изявление за biggeorgeTV: "Ще направя каквото мога! Все пак аз не съм Бог, аз съм просто човек! Благодаря ви за доверието, президенти Путин и Обама!".
Поклон пред героизма му!

Видео: Метеорит падна в Русия 15.02.2013



17.02.2013 г.

Забележка на автора:Внимание!Всякакво съвпадение на реално съществуващи имена,лица и събития е напълно случайно!Моля това да се има в предвид от всички читатели на творбата!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Тук можете да напишете вашия коментар! Благодаря ви!