biggeorge Lyrics

събота, 17 август 2024 г.

Кой прави пропаганда в училище - политиците или ЛГБТ общността?

Кой прави пропаганда в училище - политиците или ЛГБТ общността?
И кой е виновен за психическото, физическото и сексуалното насилие срещу деца - гейовете и лесбийките или политическите "педофили"?


Снимка от протеста на ЛГБТ-общността срещу промените в ЗПУО

Промените в Закона за училищното и предучилищното образование приети от Народното събрание предизвикаха много реакции в България и в чужбина.
ООН: Дъллбоко сме обезпокоени от забраната за обсъждане на сексуалната ориентация в българските училища
Някой политици са много щастливи, че децата ще се научат да мразят и че няма да са толерантни към различните.
"Евтин популизъм". Депутатите забраниха ЛГБТ "пропагандата" сред деца с "текстове от Уикипедия"
"Една партия вее знамето на собствената си глупост". Как джендърът "посяга на децата"
Перфектната буря. Какво представлява законът за ЛГБТ "пропагандата" в училище
ЛГБТ общността излезе на протест.
Протести за и против закона за ЛГБТИ пропагандата в училищата
Промените в Закона за училищното и предучилищното образование са меко казано малоумни.
Вместо да предпазят децата от "джендър пропагандата", те ще доведат до психическо, физическо и сексуално насилие над всички деца, които насилниците в училище ще обявят за "джендъри".
Според мен президентът е допуснал огромна грешка, като е подписал указ за обнародване на промените.
Президентът пусна промените срещу пропагандата на „нетрадиционна сексуална ориентация“ в училищата

Училището е мястото, където трябва да се обсъждат всички теми свързани с всички аспекти от живота на възрастните.
Спомням си, че учителката по биология за няколко минути ни обясни как "стават бебетата".
Също така, когато бях ученик в училище идваха лекари от ХЕИ, които ни обясняваха за използването на презервативи и противозачатъчни, за да се предпазим от полово преносими болести и нежелана бременност.
Също така в училище идваха полицаи от районното полицейско управление, които ни информираха за опасността от употребата на наркотици, употребата на алкохол и шофирането в нетрезво състояние.
За съжаление в училище не сме учили, че обрязването (циркумцизия и френулотомия) е полезно за здравето на мъжете.
Ето това трябва да се учи в училище.
Сега политиците, които са толкова загрижени за психическото и сексуално здраве на децата забраняват те да научат истината за това дали е възможно човек да си смени пола и дали еднополовия секс води до забременяване.
Може би самите политици вярват, че тези неща са възможни, затова не искат децата да научат истината.
Ето какви са промените в Закон за предучилищното и училищното образование.
Депутатите записаха в чл. 11, ал. 2 от ЗПУО следното:
"(2) В системата на предучилищното и училищното образование се забраняват действия свързани с:

1. Налагането на идеологически и/или религиозни доктрини;
2. Осъществяването на политическа и партийна дейност;
3. Извършване на пропаганда, популяризиране или подстрекаване по какъвто и да е начин, пряко или косвено, на идеи и възгледи свързани с нетрадиционна сексуална ориентация и/или определяне на полова идентичност различна от биологичната."


В §1 от допълнителните разпоредби пък бяха направени изменения и допълнения, свързани с определението за нетрадиционна сексуална ориентация. За това беше създадена нова т. 16, която предвижда:

„Нетрадиционна сексуална ориентация“ е различно от общоприетите и заложените в българската правна традиция схващания за емоционално, романтично, сексуално или чувствено привличане между лица от противоположни полове."


Всяка от точките противоречи на настоящото положение в училищата и в българското общество.

1. Първо, по улиците на България все по-често се забелязват забрадени и забулени жени и брадати ислямисти.
Очевидно е, че тези жени и мъже са станали жертви на "идеологически и/или религиозни доктрини", въпреки че са учили в български училища и университети.
Вместо народните представители да се опитват да забраняват "Налагането на идеологически и/или религиозни доктрини", което очевидно е неефективно, трябва в училище и в университетите да се учи, че България е светска държава, в която религиозния радикализъм е недопустим.
Също така, за да се гарантира светския характер на българската държава, трябва да се забрани носенето на никаб, хиджаб, бурка, чадор, дупата, фередже и дори на забрадки на публични места на територията на Република България.
Онзи ден видях забрадена и забулена жена по улиците на Пловдив.
Преди седмица видях две забрадени и забулени жени с общия им съпруг по улиците на Сливен.
Това поведение трябва да бъде отхвърлено от обществото, а не да се налагат неефективни забрани в училище.
Децата трябва да се учат на религиозна търпимост и толерантност към вярванията на другите хора, но също така трябва да се научат да бъдат умерени във вярата си в Бог.
Радикалната вяра е фалшива вяра, а Бог не харесва това.
По отношение на "идеологическите доктрини" може да се каже само, че налагането на забрани в училище и приемането законопроект формиран от мнението на ограничена група хора в Народното събрание само по себе си е "идеологическа доктрина".
Вместо образование имаме забрани, които няма да помогнат на никого с нищо.

2. Второ, всички директори, учители и помощния персонал работещи в училищата са политически обвързани лица.
Те или са членове на партии, или най-малкото са застъпници.
Как управляващите ще забранят "Осъществяването на политическа и партийна дейност", ако работещите в училищата са политически обвързани лица?
Как учителите ще преподават обективно на децата и ще ги оценяват безпристрастно, ако знаят, че родителите на учениците са привърженици на някоя друга партия?

За да се забрани "Осъществяването на политическа и партийна дейност" в училищата трябва всички директори, учители и помощния персонал да бъдат уволнени, което некадърните политици няма да направят.

3. И трето, народните представители забраняват "Извършване на пропаганда, популяризиране или подстрекаване по какъвто и да е начин, пряко или косвено, на идеи и възгледи свързани с нетрадиционна сексуална ориентация и/или определяне на полова идентичност различна от биологичната.".
С този текст те насаждат омраза и нетърпимост към всички, които явно изразяват своята хомосексуалност или към тези, които са заподозрени, че са гейове, лесбийки, бисексуални, транссексуални и интерсексуални.
Казано просто, в училищата ще започне хайка за джендъри.
Това ще доведе до психическо, физическо и сексуално насилие срещу момчетата и момичетата обвинени, че са гейове, лесбийки, бисексуални, транссексуални и интерсексуални.
За всеки тормоз, побой или изнасилване на дете трябва да благодарим на народните представители от "Възраждане", които внесоха законопроекта, на народните представители от ГЕРБ, ДПС, БСП, "Има такъв народ" (ИТН) и всички 16 независими депутати, които го подкрепиха и на президента Румен Радев, който подписа указа за обнародване на промените.
Слава богу, след внесените промени децата ще могат да правят секс и да забременяват от 12-годишни.
Би трябвало в училище децата да бъдат учени от педагозите, че има два пола - мъжки и женски, че третия и всички останали полове са измислени от управляващите нацисти и че трябва да се отнасят човешки с хората с нетрадиционна сексуална ориентация.
Вместо това сега учениците ще бъдат научени да мразят всички различни от тях, а това е недопустимо.
България няма нужда от още омраза.
От промените не става ясно как и кой ще определя какво е "пропаганда, популяризиране или подстрекаване".
Преди няколко дни гледах видеоклип на Карбовски, в който той директно насаждаше омраза към гейове, лесбийки, бисексуални, транссексуални и интерсексуални, но това не се определя като "пропаганда, популяризиране или подстрекаване".
С репликата си "подръжте им червея" (което аз го тълкувам като "подръжте им пениса") Карбовски правеше намеци, че всички ЛГБТ-хора са педофили.
Същото твърдение може да се направи и за самия Карбовски, за всеки политик или за всеки хомофоб, така че никой не е предпазен от обвинения в педофилия, содомия и канибализъм.

Кой ще ви спре да ядете червеи?! Пита ‪@Martin_Karbowski‬ в днешния си метафоричен коментар


Без отговор остава въпроса дали президента Румен Радев е жертва на пропагандата срещу ЛГБТ-хората или има предразсъдъци по отношение на гейове, лесбийки, бисексуални, транссексуални и интерсексуални, като жена си Десислава Радева?
Срамно е президентската институция да подкрепя речта на омразата, която се лее от трибуната на Народното събрание.
Още по-срамно е самия президент да говори глупости за "различните" хора и да подкрепя законопроекти насаждащи омраза и насилие в обществото.
Най-хубавото на законопроекта срещу ЛГБТ "пропагандата" в училище е, че ще берем плодовете на този труд след десет-двайсет години, когато израсналите в омраза деца станат възрастни и започнат да излизват омразата си, срещу същите хора подкрепили този законопроект.

За финал ще споделя личните си преживявания от училище, за да стане ясно на читателите до какво води насаждането на омраза сред децата.
Когато бях в 11 клас учителката ни по философия (която и сега продължава да е учителка) в един от часовете започна да обяснява на съучениците ми, че трябва да бъдат толерантни към ЛГБТ-хората (гейове, лесбийки, бисексуални, транссексуални и интерсексуални).
Тази тема мен изобщо не ме интересуваше, защото аз по принцип винаги съм бил толерантен към хората.
Стига да не нарушава законите всеки е свободен да прави каквото си поиска с когото си поиска.
Докато учителката обясняваше принципите на толерантността аз си слушах мълчаливо и се чудех защо, по дяволите, говори за това, след като съучениците ми бяха изпълнени с омраза към различните хора.
Когато учителката свърши с разясненията съученика, който стоеше на съседния стол се обърна с лице към мен и каза високо: "Ето го нашия (гей)!" и започна да ме тупа по гърба с ръката си, за да засвидетелства подкрепа към току що разкритата ми хомосексуалност.
Аз го погледнах озадачено с единствената мисъл в главата си: "Ти бъзикаш ли се с мен?".
В този момент всичките ми съученици започнаха радостно да ръкопляскат, че най-накрая хомосексуалността ми е разкрита и че мога свободно да изразя гейщината си.
Учителката изглеждаше доволна, че гей номер 1 на училището е разкрит в нейния час.
Почувствах се много тъпо, защото всички знаеха, че не съм гей и че не съм имал сексуални връзки с момчета или мъже.
Това обаче не попречи на съучениците ми до края на 12 клас да твърдят навсякъде, че съм гей.
Факт е, че всичките ми съученици си имат семейства и деца, а аз си нямам.
Дори и убийците и изнасилвачите, които съм срещнал в живота си си имат по няколко семейства и дузина деца.
Тогава не съм знаел до какво води набеждаването в хомосексуалност.
Сега вече знам защо го правят.
Коя жена ще иска да се омъжи за един гей?
Трябва да си е изгубила и малкото здрав разум, за да го направи.
На различните места, на които съм работил колегите и познатите ми също са си позволявали да говорят за мен, че съм гей.
Това е най-лесният начин да елиминираш конкуренцията за намаляващия брой женски в една популация.
Ето до какво води омразата срещу ЛГБТ-хората или набедените за такива.
Никого не мога да убедя, че историята, която разказвам е истина.
Може да съм си я измислил, кой знае!
Гейовете обичат да си измислят разни неща, защото са с богато въображение.
Но извода е, че омразата срещу мен не доведе до нищо добро и не донесе щастие на никого.
Аз си нямам семейство и деца, но съучениците ми си имат.
И сега е техен ред да бъдат насилници в училище срещу други деца.
Животът е колело, върти се от пармак на пармак.
И както българите са изпълнени с омраза, така много хора по света са изпълнени с омраза към българите.
Рано или късно българското обществото ще има уникалната възможност да се наслади на тази омраза.
После, когато умрат милиони българи, малкото оцелели вече няма да искат да мразят никого.

събота, 3 август 2024 г.

Кинопреглед 37: Civil War / Гражданска война (2024)

Кинопреглед 37: Civil War / Гражданска война (2024)




Гледах филма Civil War / Гражданска война (2024).
В Уикипедия има статия за филма - Гражданска война (филм).
Който иска може да я прочете, но в нея е описан сюжета на филма, така че ако не сте го гледали по-добре недейте да четете инфото от Уикипедия.
Самият филм беше банален.
Американците се избиват без причина (типично за тях!), жените се правят на феминистки (все едно, че ще им пораснат пениси!), мъжете се държат като мухльовци (нормално поведение!).
Във филмът имаше големи оръжия, стрелба, трупове, шум, хеликоптери, танкове, самолети, хамъри, военни палатки, експлозии, фойерверки.
Това са все неща, които американците харесват.
Според една статия в "Ню Йорк таймс" филма има за цел да отврати американците от идеята да водят гражданска война на територията на САЩ.
Режисьорът на филма Алекс Гарланд е казал, че "Гражданска война" е предупреждение какво може да се случи в САЩ, ако разделението в американското общество продължи да се задълбочава.
Струва ми се обаче, че този филм ще има по-скоро обратния ефект.
На много хора в и извън САЩ ще им хареса да мародерстват, да изнасилват, да крадат и да убиват безнаказано хора.
Също така филмът ни показа как въоръжени до зъби американци могат да убият собствения си президент, както либийците убиха Муамар Кадафи, а иракчаните убиха Садам Хюсеин.
Всъщност този филм показва на американците как да водят гражданска война - без никакви правила, без никаква милост, без да пазят живота на мирните граждани.
Във филма имаше толкова много безсмислени убийства и разруха, все едно човешкия живот няма никаква стойност.
Най-нелепо беше, когато масовия убиец попита журналистите какъв вид американци са!?!
Тази сцена я има и в трейлъра.
Реално във филма четирите фракции, на които са се разпаднали САЩ нямат за какво да се бият.



Още по-странното е, че войските на Западните сили състоящи се от Калифорния и Тексас са достигнали до Вашингтон, който е в източната част на САЩ.
Стори ми се, че в началото на филма бунтовните щати от Западните сили, Флоридски съюз и Нова народна армия бяха обявени за някакви маоисти, комунисти или нещо такова.
Това ли са страховете на американците?
Че ще станат комунисти като китайците?

Според мен сегашната политическа класа на САЩ вече са станали диктаторски мислещи хора, просто не е ясно дали са комунисти, нацисти или фашисти.
На върхушката в Белия дом и Конгреса изобщо не им пука за проблемите на обикновените американци.
Американският елит толкова се е отдалечил от реалността, че живеят в някакъв техен си въображаем свят, в които всички обявени за "врагове на Америка" се избиват едни други, а САЩ остават единствения хегемон на планетата.
Виждаме как в момента върви активна кампания по очерняне на Доналд Тръмп, което доведе до опит за убийство по време на митинг на открито.
Негативната кампания срещу Тръмп върви и по родните медии, а българските журналисти се държат така все едно България е протекторат на САЩ.
В Интернет пък върви кампания по очерняне на Камала Харис.
Логичен е въпроса дали омразата и разделението в американското общество могат да доведат до избухването на гражданска война в САЩ?
Дали филми като "Гражданска война" вместо да отвращават хората, всъщност правят войната привлекателна?
Колко човека трябва да умрат, така че управляващите да загубят желание да водят войни?
Може би трябва да умре "излишното население", "лошия човешки материал", "белите боклуци", "бедняците и оръфляците", "изметта на обществото"?!?





Унищожаването на бялото население на Земята няма да направи никого щастлив.
Това ще е поредната историческа глупост и безсмислена загуба на човешки животи.
Ако трябва да направим историческа препратка, то можем да сравним една втора американска гражданска война или една трета световна война с Първата и Втората световни войни.
Преди Първата световна война европейските империи доминират на световната карта.
След края на Първата световна война САЩ от малка земеделска държава стават световен промишлен производител.
След края на Втората световна война европейските империи се разпадат, а САЩ се превръщат в една от двете суперсили.
За тези, които не знаят другата суперсила е Съветския съюз.
На практика след Втората световна война европейските държави се превръщат в периферия, в сателити на двете суперсили и решенията започват да се вземат във Вашингтон и Москва.
Ако САЩ се разпаднат и избухне втора американска гражданска война това ще бъде краят на доминацията на Америка в международните дела.
А ако избухне трета световна война това ще бъде краят на човечеството като доминантен вид на Земята.
Оцелелите ще си живучкат в колиби и землянки в някакво допотопно праисторическо общество, без електричество, без Интернет и без животоспасяващи медицински услуги.
Войната не носи прогрес, както си мисли американския елит.
Войната е смърт и разрушения.
Но понеже много хора си мечтаят за нея, то те ще получат това, което искат.




Сега като се замисля, се чудя дали е възможно в България да избухне гражданска война и ако това се случи кой срещу кого ще се бие?
Бедните срещу богатите?
Неграмотните срещу образованите?
Безработните срещу работещите?
Безвластните срещу властимащите?
Русофилите срещу русофобите?
Или по-скоро украинофилите срещу русофилите?
И как ще се води гражданска война в България, след като бунтовническите маси (бедните, неграмотните, безработните, безвластните, русофилите) са невъоръжени?

Въоръжени са властимащите, украинофилите, русофобите.
Няма как да се води гражданска война в България, защото двете страни не са равностойни по въоръжени и обучение.
Така че гражданската война в България е предварително загубена от така наречените "бунтовнически маси".
В САЩ голяма част от населението е въоръжено, затова гражданската война там е възможна.
В Украйна голяма част от про-украински настроеното население беше въоръжено и обучено, за да може да убива про-руски настроеното население.
Затова гражданската война в Украйна от 2014 до 2022 г. беше възможна.
За финал на този анализ ви препоръчвам ако имате време за губене да гледате филма "Гражданска война".