biggeorge Lyrics

вторник, 8 юни 2021 г.

Huawei Y6's Photos 10: Странна пропаганда по улиците на Ямбол!

Huawei Y6's Photos 10: Странна пропаганда по улиците на Ямбол!


През последният месец по улиците на Ямбол се забелязват листи със странни пропагандни надписи залепени по стени, будки за вестници, улични стълбове, автобусни спирки и къде ли не още.
Нямам логично обяснение кой, защо и с каква цел произвежда тази пропаганда
Забелязали ли сте във вашето населено място да има подобна пропаганда?
---------------------------------------------------------------------------------------------

Снимка 1: "Маските са за престъпници! С такива не общувайте! Воина е"



Снимка 2: "Маските са за престъпници! С такива не общувай! Война е"


 
Снимка 3: "Болка на сърцето, облъчване от разстояние ако сте слабо облечени. Война е!"



Снимка 4: "Болка на сърцето, облъчване от разстояние ако сте слабо облечени."



Снимка 5: "Болка в коленете, краката облъчване от разстояние ако сте слабо облечени. Война е!"



Снимка 6: "От 1990 - открита война ваксини инжектирани за угояване, деца и възрастни, картината не е весела."


 
Снимка 7: "Маските са за престъпници! С такива не общувай! И с араби Война е"



Снимка 8: "Болка в коленете, краката облъчване от разстояние ако сте слабо облечени. Война е!"


Снимка 9: "От 1990 - открита война ваксини инжектирани за угояване, деца и възрастни, картината не е весела."




Снимка 10: "Болка в коленете, краката облъчване от разстояние ако сте слабо облечени. Война е!"


 
Снимка 11: "Вйната срещу българите продължава."


Снимка 12: "Изпотяване. Облъчване от разтояние. Война е!"




Снимка 13: "Войната срещу българите продължава. заради земята"


Снимка 14: "Войната срещу българите продължава. заради земята"



 
Снимка 15: "Маските са за престъпници! С такива не общувай! И с араби Война е"
"Войната срещу българите продължава"



Снимка 16: "Войната срещу българите продължава"



Снимка 17: "Войната срещу българите продължава"



Снимка 18: "Войната срещу българите продължава"


 
Снимка 19: "От 1990 - открита война ваксини инжектирани за угояване, деца и възрастни, картината не е весела."


Снимка 20: "Заморяване силно. Облъчване от разтояние. Война е!
Млякото удължава живота, Продаваното е с обратен ефект, Млякото е богато на желязо, също така и калций - строителния материал на костите. витамини; полезния за зрението витамин A, стимулиращия кръвотворната дейност витамин B12, укрепващия нервната система витамин B1, За зарастване на рани, предпазва от инфекции,Мляко (кисело и прясно) и млечни произведения, Пречки за самозадоволяване, ваксини, инжектират, заразяват дом. животни с номера по ушите ЕС"



Снимка 21: "Болка на сърцето, облъчване от разстояние ако сте слабо облечени. Война е!"



Снимка 22: "Маските са за престъпници! С такива не общувай! И с араби Война е"



 
Снимка 23: "Войната срещу българите продължава. заради земята"



Снимка 24: "От 1990 г открита война от Русия, арабите, Европейския съюз, Китай, Япония, да не съществува България, ограват земята, села, градчета, за Арабите, Русия, китай, Япония, територии, така те са решили? Подялба заедно с партията, изтребване, един народ за сметка на друг, Цялата страна са я превърнали в лагер, гр. на високите места, кръстове"


Снимка 25: "Заморяване силно. Облъчване от разтояние. Често урениране, може да е от храна, вода, Трайното е инжектирано в тялото в болницата, активират го от разтояние, за да ни притеснява, Във война сме от 1990 г открита от Русия, Европейския съюз, Китай, Арабите, Япония"



Снимка 26: "Пречки за производство - за самозадоволяване, заради земята. плодородна, добрите пасища, Пълнят магазините с плодове, зеленчуци, месо, мляко, с качества, унищожени, увреждащи От 1990 открита война от Русия, Китай, Япония, Европейския съюз, Италия, Франция, Германия, Гърция, Австрия, Арабите, заедно с партията, те са взели решение за подялба, територията. България, Дошъл е вече часът да отхвърлим игото на Русия, Европ. съюз, Изхода ако искаме да живеем, Цялата страна да станем ВЕДНАГА на всички места"



 
Снимка 27: "2 Царе 12:7 Защо Ме презря ти и стори това зло пред очите Ми? унищожение, болка в гр. Стралджа - Защо? стратегическо местоположение, жп транс, плодородна земя Обш. Карнобат, Ямбол, Болярово, Елхово, Лесово, прочистване на Българите у Земята, България ограбват за Арабите. От 1990 открита война от Европейския съюз, Русия, Арабите, Китай, Япония за превземането на Бургас, Сливен, Пловдив, Казанлък, Стара Загора, пристанища, летища"


Снимка 28: "От 1990 открита война, Добри позиции за Русия, Китай, Европейски страни< Италия, Германия, Гърците, Арабите, Япония, с партията са решили, да не съществува България, разпределили са си кой, къде, какво ще вземе, Затова е Европейския съюз, прогониха организирано милиони българи от родните им места, останалите продължаваме да живеем в робство. С затворени уста, млади и стари избиват, пари за пенсии нямат, Дошъл е вече часът да отхвърлим игото, изхода, Ние сме силата, Не значи, че победата ни ще дойде без битка, Марк 8 никога не спори със сатана),"



Снимка 29: "Млякото удължава живота, А продаваното е с обратен ефект, Ваксини заразяват дом. животни с номера по ушите, Във война сме от 1990 открито от ЕС, Италия, Франция, Германия, Австрия, Гърците, Арабите, Русия, Китай, Япония, убийците на България, Заради земята, Враговете вън от България ВЕДНАГА, Никога не спори със сатана Марк 8"




Снимка 30: "Болка на сърцето, облъчване от разстояние ако сте слабо облечени. Война е!"

 
Снимка 31: "Сатана също знае думите мислите ни. влага/отклонява/организира капани и поради това, той може чрез измама да ни ограбва унищожава, да се научим да различаваме делата на сатана от тези на Бога, ако искаме да живеем. в мислите ни Кой ще насочва всяка стъпка от живота ни. От библейски теми на petyastearns@yahoo.com Обичаите традициите църквата Избираш да живееш в това заблуждение. Будно сънуване. Т.е. избираш чрез волята си да живееш в лъжата, вместо в истината. Това са допълнителни тежести, епидемията, измисли на та Само за да са на власт. Човешката традиция е изградена от сатана. Хората са още неопитни в използване на духовните си сетива (а не знаят това, защото никой досега не ги е научил), не могат да разпознаят правилно кой дух работи с тях. на това човек още не е свикнал, но постепенно, с ходенето си в тази истина, ще се научи."


Снимка 32: "Омала, прилошаване от оръжие с насочена енергия. На пътя, в църква, градина, във влака,  дома, бързо се премести от мястото си. При припадък напръскване с вода лицето. А линейка, болницата, инсулт, инжектира, парализация или война е "


Снимка 33: "Изцеление България са я превърнали в лагер, в капани, грамади, принодително преселение заради земята плодородна - добрите пасища, унищожението на българите продължава от тези, които управляват 70 години. едни и същи са, под контрола на враговете Погледнете сами, ще позволим ли да продължават да ни унищожават, 4 Царе 6:16, Дошъл е вече часът да отхвърлим игото, Това е въпрос на живот и смърт!!! Цялата страна да станем, да кажем "НЕ" на унищожението, вън на враговете, Гърците, Италия, Франция, Германия, Русия, Китай, ПОСЛАНИЦИТЕ вън от България. Арабите, Япония, те са взели решение за "подялба" заедно с партията, дяволите, разпределили са си кой, къде, какво ще вземе, Европ. съюз, Затова е, да не съществува България. ВЕДНАГА вън от България, убийците на българите, Вън, фашисти в душата мръсни, използват мургавите срещу България - никога не спори със сатана, Марк 8"


Снимка 34: "От 1990 - открита война ваксини инжектирани за угояване, деца и възрастни, картината не е весела."



Снимка 35: "Затруднено дишане. Облъчване от разтояние. Война е! Мляко (кисело и прясно) и млечни произведения с плодове, зеленчуци, Лук, чесън. Млякото удължава живота Продаваното война е, затруднено урениране, Млякото е богато на желязо и калций - строителния материал на костите. витамини; полезния за зрението витамин A, стимулиращия кръвотворната дейност витамин B12, укрепващия нервната система витамин B1, За зарастванена рани, предпазва от инфекции, Пречки за самозадоволяване, ваксини, инжектират, заразяват дом. животни с номера по ушите ЕС"




Снимка 36: "доктори убийци, форсират - напрежение, заради земята, убиват така, пенсии, Събуди се Изхода - Дошъл е вече часът да отхвърлим игото на Русия, Европ. съюз, Арабите, Китай, Япония, НЕ-подчиняване на фалшивата власт, отнякъде трябва да се започне. трябва да обичаме другите достатъчно, за да им кажем ИСТИНАТА! за тази привилегия, всеки човек заплаша цена, Лъжата се говори лесно и никой не преследва никого поради нея, но въпросът с истината не стои така."


Снимка 37: "доктори убийци, форсират - напрежение, заради земята, убиват така, пенсии, Събуди се Изхода - Дошъл е вече часът да отхвърлим игото на Русия, Европ. съюз, Арабите, Китай, Япония, НЕ-подчиняване на фалшивата власт, отнякъде трябва да се започне. трябва да обичаме другите достатъчно, за да им кажем ИСТИНАТА! за тази привилегия, всеки човек заплаша цена, Лъжата се говори лесно и никой не преследва никого поради нея, но въпросът с истината не стои така."



Снимка 38: "Болка в коленете, краката облъчване от разстояние ако сте слабо облечени. Война е!"




Снимка 39: "Войната срещу българите продължава."



Снимка 40: "България са я превърнали в лагер, в капани, грамади, принодителното преселение заради земята плодородна - добрите пасища, унищожението на българите продължава от тези, които управляват 70 години. едни и същи са, под контрола на враговете Погледнете сами, ще позволим ли да продължават да ни унищожават, 4 Царе 6:16, Дошъл е вече часът да отхвърлим игото, Това е въпрос на живот и смърт!!! Цялата страна да станем, да кажем "НЕ" на унищожението, вън на враговете, Гърците, Италия, Франция, Германия, Русия, Китай, ПОСЛАНИЦИТЕ вън от България. Арабите, Япония, те са взели решение за "подялба" заедно с партията, дяволите, разпределили са си кой, къде, какво ще вземе, Европ. съюз, Затова е, да не съществува България. ВЕДНАГА вън от България, убийците на българите, Вън, фашисти в душата мръсни, използват мургавите срещу България - никога не спори със сатана, Марк 8"



Снимка 41: "Войната срещу българите продължава."



Снимка 42: "България са я превърнали в лагер, в капани, грамади, принодителното преселение заради земята плодородна - добрите пасища, унищожението на българите продължава от тези, които управляват 70 години. едни и същи са, под контрола на враговете Погледнете сами, ще позволим ли да продължават да ни унищожават, 4 Царе 6:16, Дошъл е вече часът да отхвърлим игото, Това е въпрос на живот и смърт!!! Цялата страна да станем, да кажем "НЕ" на унищожението, вън на враговете, Гърците, Италия, Франция, Германия, Русия, Китай, ПОСЛАНИЦИТЕ вън от България. Арабите, Япония, те са взели решение за "подялба" заедно с партията, дяволите, разпределили са си кой, къде, какво ще вземе, Европ. съюз, Затова е, да не съществува България. ВЕДНАГА вън от България, убийците на българите, Вън, фашисти в душата мръсни, използват мургавите срещу България - никога не спори със сатана, Марк 8"



Снимка 43: "Изцеление 2 Царе 12:7 Защо Ме презря ти и стори това зло пред очите Ми? унищожение болка в гр. Стралджа - Защо? стратегическо местоположение жп транс плодородна земя Общ. Карнобат, Ямбол, Болярово, Елхово, Лесово, прочистване на Българите и Земята, България ограбват за Арабите, в Ямбол са им построили замък "Авана сокак" От 1990 открита война от Европейския съюз, Русия, Арабите, Китай, Япония, за превземането на Бургас, Сливен, Пловдив, Казанлък, Стара Загора, пристанища, летища, Дошъл е вече часът да отхвърлим игото, изхода Не чакай някой да дойде Ние сме силата Марк 8 никога не спори със сатана)."


Снимка 44: "От 1990 открита война, Добри позиции за Русия, Китай, Европейския съюз, Италия, Германия, Гърците, Арабите, Япония, с партията са решили, да не съществува България, разпределили са си кой, къде, какво ще вземе, Затова е Европейския съюз, Прогониха организирано милиони българи от родните им места, останалите продължаваме да живеем в робство. с затворени уста, млади и стари избиват, пари за пенсии нямат, Дошъл е вече часът да отхвърлим игото, изхода Ние сме силата Не значи, че победата ни ще дойде без битка Марк 8 никога не спори със сатана),"



Снимка 45: "Изцеление ЖИВОТЪТ Е ЧУДЕСЕН, писано в Исус Навиев 1:8-9 И така, чети, ! Много неща ще разбереш, ШАЛОМ за дома ти! Петя Стърнс, Тези неща са писани в Америка, още през 1870 година. доколкото на мен ми е известно, голяма радост, идва от служението, което можем да извършим за друг човек. Реакциите на човека са продиктувани от това, как той вижда себе си. Ако се виждаш, че стоиш право пред Бога, имаш супер смелост. Ако се виждаш губещ, Ако се виждаш победител, такъв ще бъдеш. Обида е за Бога да кажеш, че нямаш сила да се справяш на тази земя, Когато искаме винаги да сме добре точно тогава ставаш най-лесен, за да те превземе сатана, в плен на медицината, фармацевтичната индустрия, докторът, Когато симптом на болест идва към нас, болка, Не трябва да търсиш лекарства, доктор, виж, какво пиете, ядете или дрехи, въздух, химия, радиация, постеля, Не забравяй това. от шапка до обувки, седалки, стол, Но и сатана може да предизвика, имитира, в каквато и да е част от тялото ни всеки симптом, болка, за да ни уплаши и притеснява."



Снимка 46: "Изцеление Когато симптом на болест идва към нас, болка, Не трябва да търсиш лекарства, доктор, виж, какво пиете, ядете или завивки, дрехи, въздух, химия, радиация. Но и сатана може да имитира в тялото ни всеки симптом, болка, за да ни уплаши. Запаси, храна, вода, лекарства, по домовете лесно ще станем жертва, притеснява, Когато се опитваме да вървим напред стрелите на дявола никога не свършват. Крушите - ПЛОД с много предимства, които не всички познават. на хора с лениви черва, съдържа много ценни вещества: 6-15 % захари, 0,2 % лимонена киселина, витамини B и C, пектин, калий, фосфор, магнезий, желязо. Калият е важен елемент за сърцето, намалява отоците. Фосфорът подобрява състоянието на костите и зъбите. На страдащите от ставни и костни заболявания се препоръчва да изяждат по 2-3 круши дневно. Магнезият премахва напрежението и умората и стимулира мозъчната дейност. Желязото не е в голямо количество както в месото и яйцата, но е много полезно за подрастващия организъм. Витамините от група B оказват влияние на нервната система и имат противоанемично действие. Пектинът регулира дейността на червата и предотвратява склерозата на кръвоносните съдове. против запек: Настържете или пасирайте добре узряла круша и давайте по няколко лъжички преди храна. За най-малките работа върши сок от круша, а по-големите могат да консумират цял плод. Крушата може и да се прибави към кашата на детето. Ако се намерят с неунищожени качества. Писано в Исус Навиев 1:8-9 Лук, чесън, стимулира дишането, при болки в стомаха, хълцане, безсъние, задух, треска, бронхит, като предпазно средство при грип, диабет, прочиства кръвта, цялото тяло, добрия, Не при инфекции, рани, ЖИВОТЪТ Е ЧУДЕСЕН, Омала, прилошаване от оръжие с насочена енергия, във влака, църква, градина, на пътя, бързо промени мястото си, при припадък, наплискане лицето с вода, А линейка, инсулт, инжектира, болницата, парализация или "


 
Снимка 47: "Изцеление Цялата страна са я превърнали в лагер за ограбването, унищожението на Българите заради земята, упорито продължават власт, диктат, епидемия, на разстояние, маски, заведения затварят (и постоянна манипулация), заблуждават, много лъжа и грях. И така чети. Много неща ще разбереш. доктори убийци, форсират напрежение, заради земята, пенсии, Събуди се, убиват така, с измислената епидемия, маски, Това? е философията на фашистите, които имаха амбицията да създадат "съвършената" човешка раса. Ако някой е по-малко "перфектен" от нас, можем да му прекратим живота, за да не създава, да не "пречи" на по-добър, по-силен, на наследници. изхода Дошъл е вече часът да отхвърлим игото на Русия, Европ. съюз, Арабите, Китай, Япония, НЕ подчиняване на фалшивата власт, отнякъде трябва да се започне. трябва да обичаме другите достатъчно, за да им кажем ИСТИНАТА! за тази привилегия, всеки човек заплаща цена. Лъжата се говори лесно и никой не преследва никого поради нея, но въпросът с истината не стои така. когато симптом на болест идва към нас, болка, Това може да е от дрехи, храна, вода, лекарства, и обратно. добри. Но сатана може да предизвика, имитира в тялото ни всеки симптом (болка), за да ни смути. Не забравяйте, това. сатана води битката и (чрез телевизия, преса, радио, църкви), организирано от тези които управляват. Сатана също знае, думите, мислите ни, какво притежаваме, влага, организира капани, отклонява и поради това, той може чрез измама да ни ограбва, унищожава, да се научим да различаваме делата на сатана от тези на Бога, ако искаме да живеем. в мислите ни, Кой ще насочва всяка стъпка от живота ни. От библейски теми на petyastearns@yahoo.com. Омала, прилошаване от оръжие с насочена енергия във влака, църква, градина, домовете, на пътя, бързо промени мястото си, при припадък, наплискане лицето с вода, А линейка, инсулт, инжектира болницата, парализация или вече си отписан, Исус Навиев 1:8-9 ЖИВОТЪТ Е ЧУДЕСЕН Трябва всеки от нас да възмъжее, да носи сам собственото си тегло, а не постоянно да търси патерици - опора в някой отвън. да възмъжее, че да помага и на някой друг, който сам има нуждата, от израстване. От библейски теми на Петя Стърнс, никога не спори със сатана, Марк 8, А църквата не е Бога, "там" е дявола, религията,"



Снимка 48: "Изцеление ЖИВОТЪТ Е ЧУДЕСЕН, писано в Исус Навиев 1:8-9 И така, чети, ! Много неща ще разбереш, ШАЛОМ за дома ти! Петя Стърнс, Тези неща са писани в Америка, още през 1870 година. доколкото на мен ми е известно, голяма радост, идва от служението, което можем да извършим за друг човек. Реакциите на човека са продиктувани от това, как той вижда себе си. Ако се виждаш, че стоиш право пред Бога, имаш супер смелост. Ако се виждаш губещ, Ако се виждаш победител, такъв ще бъдеш. Обида е за Бога да кажеш, че нямаш сила да се справяш на тази земя, Когато искаме винаги да сме добре точно тогава ставаш най-лесен, за да те превземе сатана, в плен на медицината, фармацевтичната индустрия, докторът, Когато симптом на болест идва към нас, болка, Не трябва да търсиш лекарства, доктор, виж, какво пиете, ядете или дрехи, въздух, химия, радиация, постеля, Не забравяй това. от шапка до обувки, седалки, стол, Но и сатана може да предизвика, имитира, в каквато и да е част от тялото ни всеки симптом, болка, за да ни уплаши и притеснява."



Снимка 49: "А. А. група Ако Вие или Ваш близък, имате проблеми с алкохола, Ние имаме решение. тел.: 089 523 0194, e-mail: aa_prerajdane@abv.bg"


Снимка 50: "Затруднено дишане. Облъчване от разтояние. Война е! Често урениране, може да е от храна, вода, Трайното е инжектирано в тялото, в болницата, активират го от разтояние, за да ни притеснява, Във война сме от 1990 открита от Русия, Европейския съюз, Китай, Арабите, Япония. Мляко (кисело и прясно) и млечни произведения с плодове, зеленчуци, Лук, чесън. Млякото удължава живота Продаваното война е, затруднено урениране, Млякото е богато на желязо и калций - строителния материал на костите. витамини; полезния за зрението витамин A, стимулиращия кръвотворната дейност витамин B12, укрепващия нервната система витамин B1, За зарастванена рани, предпазва от инфекции, Пречки за самозадоволяване, ваксини, инжектират, заразяват дом. животни с номера по ушите ЕС Когато симптом на болест идва към нас, болка, Не трябва да търсиш лекарства, доктор, виж какво пиете, ядете или дрехи, въздух, химия, радиация, постеля, Не забравяй това. от шапка до обувки, седалки стол, Но и сатана може да предизвика, имитира в каквато и да е част от тялото ни всеки симптом, болка, за да ни уплаши и притеснява."



Снимка 51: "МАСКИТЕ ПРЕСТРУВКИ! Икономически прогонвани от къщи, дворове, в капаните на града, унищожението на заводи, фабрики, животновъдство, селскостопа, А добри позиции за Русия, Китай, Европейски страни, "С притеснението си не можем да си помогнем" - Дошъл е вече часът да отхвърлим игото на Русия, Европ. съюз, изхода здравеопазване или Диктат ЕС Война е форсират! наприжение и убиват така с измислината епидемия, чрез телевизия, преса, радио, кой ни управлява, заплашва, ЗНАЙ: Авторът на болестта може да имитира в всяка част от тялото ни болка, за да ни предизвика да приемем, че сме вече болни. Знайте че нито един симптом не е абсолютно доказателство, че имаме болестта. Симптом (болка) може да се имитира - Не забравяй това. Словото казва, от незнание ние умираме и от незнание също попадаме в плен, медицината, фармацевтичната индустрия, партия, църква, да се научим да различаваме делата на сатаната от тези на Бога, ако искаме да живеем, в мислите ни Кой ще насочва всяка стъпка от живота ни. От библейски теми на Петя Стърнс - petyastearns@yahoo.com"



Снимка 52: "МАСКИТЕ ПРЕСТРУВКИ! Използването на радиация на всички места, градина. през стени, казани за ракия, автомати за прясно мляко. доилна машина, кафе, силно Заморяване. Възпаление в предната част на шия, гърло, Подуване, тежест на корема, потиснатост, масковидно лице, кожа се лющи жълтеникава, отоци по крака, лицето, ръцете тръпнат, гласът става нисък и дрезгав, Засягат се половата, мускулната, костната сист., от автомобил, от прикритие, рядка и суха коса, Апетитът се засилва, сънливост и обратното, Психически промени, раздразнителност, агресивност, децата плачат, захвърлят Шапка, дрехи горят, оток на устните от храна, плодове, зеленчуци и зърнени продукти, хляба, чесън, лук, бавно мислене, запек, (облъчената храна животните я отказват), всичко е организирано от тези, които управляват, Процентът на недоносените бебета нараства, Леко повишена темепратура, 37-38 градуса, затруднено гълтане, дрехи, да е от храна, вода, лекарства. Билки."



Снимка 53: "От 1990 г. открита война от Русия, Арабите, Европейски съюз, Китай, Япония, да не съществува - България, ограват земята, села, градчета, територии, така те са решили?, заедно с партията, Подялба кой, къде, какво, ще вземе, изтребване, един народ за сметка на друг, Зялата страна са я превърнали в лагер, гр. на високите места, кръстове, убиват ни. Super ЗДРАВЕ Използването на радиация на всички места, градина. през стени, казани за ракия, автомати за прясно мляко. доилна машина, кафе, силно Заморяване. Възпаление в предната част на шия, гърло, Подуване, тежест на корема, потиснатост, масковидно лице, кожа се лющи жълтеникава, отоци по крака, лицето, ръцете тръпнат, гласът става нисък и дрезгав, Засягат се половата, мускулната, костната сист., от автомобил, от прикритие, рядка и суха коса, Апетитът се засилва, сънливост и обратното, Психически промени, раздразнителност, агресивност, децата плачат, захвърлят Шапка, дрехи горят, оток на устните от храна, плодове, зеленчуци и зърнени продукти, хляба, чесън, лук, бавно мислене, запек, (облъчената храна животните я отказват), всичко е организирано от тези, които управляват, Процентът на недоносените бебета нараства, Леко повишена темепратура, 37-38 градуса, затруднено гълтане, дрехи, да е от храна, вода, лекарства. Билки."


 
Снимка 54: "От 1990 - открита война, ваксини инжектирани за угояване (самонапомпване), деца и възрастни, картината не е весела. Млякото помага за отслабване, от натрупване на излишно тегло, само доброто продават с обратен ефект, Зелето извайва фигурата. Извежда излишните мазнини от организма, яйцата, само добрите, чесън, лук, прочиства кръвта, цялото тяло, при първите усещания за настинка, при хълцане, безсъние, "домашните лекари", Не при инфекции, рани. Разнообразна храна, с много плодове, зеленчуци и зърнени продукти, както и леката спортна дейност - ходене, плуване, туризъм."



Снимка 55: "МАСКИТЕ ПРЕСТРУВКИ! да сме "свободни в Христос" означава: Свобода, НЕ Диктат, забрани, Свобода от необходимостта да се харесваме на хората наоколо; Свобода да кажем "НЕ" на всеки, без да се притесняваме от последствията; Свободни сме да стенем и да говорим истината, каквото и да ни струва това и чак тогава Бог ще потвърди истината; Не се отклонявай, Марк 8, никога не спори със сатана), Просто продължавай да изпълняваш Божиите задачи и бъди пример, в спор, Божието Царство ще страда поради факта, че ти си се отклонил от пряката си задача и вършиш нещо, което не ти е казано да вършиш. продължавай да тичаш! Обичай ги, но ги отмини, Статистиката показва, че един на всеки 10 човека няма да ни харесват - каквото и да правим, за да си спечелим любовта им. Така че времето не си губете, Не се терзай поради неразумните, тези които те нараняват. Бог има грижата за тях, виж Римляни 12:19. Не забравяй това. не си този, който ще трябва да те защити. Отдръпни се от случая си, да освободиш Бог да действа в него. А църквата не е Бога, "там" е дявола, религия,От библейски теми на Петя Стърнс - petyastearns@yahoo.com, Трябва да знаем, че нищо добро от материалния свят не може да дойде до нас, ако не направим и ние някаква жертва - да се лишим от неща, с които сме свикнали в живота си. Животът на победителя НЕ е лек живот! Война е"



Снимка 56: "Изцеление Цялата страна да станем ВЕДНАГА, въпрос на живот или смърт!!! Дошъл е вече часът да отхвърлим игото на Русия, Европ. съюз, Китай, Япония, убийци, Арабите, Много обезкуражаващи неща могат да ни се случат, но зависи само от нас, Дали ще продължим да живеем в победата или ще се предадем на отчаянието и депресията. Нека стане ясно на всички: депресията е състояние на нашия дух. Отчаянието - също. Това не са физически проблеми, а духовни. Ние сме отговорни, Повечето от хората мислят, че е нормално с остаряването болестите да ги нападат и затова им се подчиняват, но Така те отварят врата на медицината, фармацевтичната индустрия, ограбване парите на пенсионерите. От незнанието се умира или се влиза в плен. Страх може да влезе в нас, когато симптом на болест идва към нас, болка, да е от постеля, от шапка до обувки, храна, вода, лекарства, и обратно - добри. Не забравяйте това. Но сатана може да предизвика, имитира в нас, всеки симптом, болка, за да ни уплаши, притеснява. Омала, прилошаване от оръжие с насочена енергия, Моментално се премести, при припадък напръскване с вода лицето А линейка, болница, инжектира, инсулт, парализация или на пътя, в църквата, градината, във влака; дома, На волана, катастрофата, за съжаление е неизбежна, Когато се опитваме да вървим напред стрелите на дявола никога не свършват. Сатана е способен да инжектира мисли в ума ни, или да ни говори от човек, За да ни манипулира - контролира живота. Не избързвай с решенията си! Исая 5:13, Осия 4:6, дълго, сме учени погрешно и продължават, ВАЖНО да съумеем да разграничим Бог от сатана, НО И ЖИВОТОСПАСЯВАЩО. (1 Йоан 4:1), чрез телевизия, преса, радио, кой ни говори, управлява, Властта, църквата, медицината, слугите на врага, убийците, отстраняване веднага, президент, депутати, правителство, Впрегнали са всичкият си работен добитък с лазарно, радиационо, химичиско оръжие в техните ръце. Това е въпрос на живот или смърт!!! Марк 8 Никога не спори със сатана, А църквата не е Бога, "там" е дявола, религията."



Снимка 57: "МАСКИТЕ форсират наприжениеСатана е способен да инжектира мисли в ума ни, или да ни говори от човек, За да ни манипулира - контролира живота. Не избързвай с решенията си! Исая 5:13, Осия 4:6,ВАЖНО да съумеем да разграничим Бог от сатана, НО И ЖИВОТОСПАСЯВАЩО. (1 Йоан 4:1), чрез телевизия, преса, радио, кой ни говориЗНАЙ: Авторът на болестта може да имитира в всяка част от тялото ни болка, за да ни предизвика да приемем, че сме вече болни. Знайте че нито един симптом не е абсолютно доказателство, че имаме болестта. Симптом (болка) може да се имитира - Не забравяй това. справедливост КРАДЕЦЪТ ВИКА: ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА всяка партия, патриоти, едно са едни и същи контролирани от враговете Русия, Европ. съюз, Китай, Япония, Прогониха организирано милиони българи да напуснат родните си места, за да превземат земята, най-лукавият подход на сатана. Чрез привиден мир разпространява пипалата си, за да може после да унищожи. Мир, финансово благополучие са кукичките, и ние обикновено се хващаме. Така само помагаме на врага си да ни унищожи, симптом на болест, болка, Влизане в домовете на хората, война е, и вече съвсем открита от 1990, безработица, масово унищожение, на хора, животни, Пречки за производство - плодове, зеленчуци, същото е и с дом. животни за мляко, месо, яйца, кучето Убито, Гледаме как ни унищожават, убиват близките в болницата, в домовете, Осигуряват няколко дневна работа, връщам се, баща ми притеснен, иска да се прибере при сина си вкъщи, следващият път вече не говори: краката, гърдите, сини от натиск, очите стъклени, агресивен, ВОЙНА Е Ако се примиряваме с тях и ги търпим, те могат и ще ни унищожат. всеки един от нас, Впрегнали са всичкия си работен добитък, доктори убийци, Дошъл е вече часът да отхвърлим игото на Русия, Европ. съюз, Китай, Япония, Арабите,Омала, прилошаване от оръжие с насочена енергия във влака, църква, градина, на пътя, бързо промени мястото си, при припадък, наплискане лицето с вода, А линейка, инсулт, инжектира болницата, парализация или, На волана, катастрофата, за съжаление е неизбежна."



Снимка 58: "Изпотяване. Облъчване от разтояние. Война е! здравеопазване или диктат, ЕС, командаджии, НЕ гледай навън във влака; в рейса, на разстояние, устата си затваряи, носа, не дишай, форсират наприжение, И така - убиват Българите, заради земята, пенсии, с измислината епидемия,"


Снимка 59: "§ Затруднено дишане, Облъчване от разстояние § страхът от провал. голяма пречка за нас, пречи да започнем каквото и да е. Но ако се провалим, без преди това да загубим вярата си, Бог по никакъв начин няма да бъде разочарован от нас. Ще ни помогне да станем, да изтупаме праха от себе си и да започнем отначало. Нашият провал няма да Го учуди, нито ще Го разочарова. Да се провали човекът е нещо обикновено - нарича се "живот". Ако провалът ни е все така недопустим за нас, то само по себе си е голяма пречка за Бога, както е и за нас. Искаме или да правим нещата перфектно, или въобще да не ги правим. Не признаваме корекцията, като възможност за натрупване на опит. § Трябва всеки един от нас да възмъжее, за да може да носи сам собственото си тегло, а не постоянно да търси патерици - опора в някой отвън. § от 1990 масово унищожение на хора, животни, продължава, Война е? Погледнете, да станем ВЕДНАГА на всички места, убиват ни. § Лот "пасбищата там са по-добри". Направи компромис с най-ценното, за да получи икономическа изгода - по финансов интерес. Но накрая този компромис му коства всичко - жената, семейството, целият му живот беше разрушен. § Цялата библия е написана с тази идея, да ни обясни кои сме ние в Христос и какво е нашето наследство заедно с Него, с което можем да разполагаме тук на земята и сега, а не когато преминем по пътя. целия свят, § Религията иска от нас да се чувстваме безсилни, оставени тук без никаква възможност да се защитим, освен ако не се обърнем чрез нейните институции, църквата, към Бога. § Да се научим да различаваме делата на сатана от тези на Бога, ако искаме да живеем. в мислите ни, Кой ще насочва всяка стъпка от живота ни. Притчи 4:20 "Сине Мой, настрой приемането си само за Моя глас и го изключи за всеки друг! към това, което имам да кажа". Сатана е способен да инжектира мисли в ума ни, или да ни говори чрез човек. За да ни манипулира - контролира живота. Не избързвай с решенията си! Исая 5:13, Осия 4:6, дълго, сме учени погрешно и продължават, ВАЖНО да съумеем да разграничим Бог от сатана. НЕ САМО - ВАЖНО, НО И ЖИВОТОСПАСЯВАЩО. (1 Йоан 4:1) чрез телевизия, преса, радио, кой ни говори, управлява. § Знай: Авторът на болестта може да имитира в тялото ни всеки симптом (болка), за да ни предизвика да приемем, че сме вече болни. Знайте, че нито един симптом не е абсолютно доказателство че имаме болестта. Симптом (болка) може да се имитира - здрав зъб да ви били, зъби. § Често урениране може да е от храна, Трайното е инжектирано в тялото, активира се от разтояние, за притеснение, доктори убийци. от библейски теми на Петя Стърнс -petyastearns@yahoo.com"



Снимка 60: "цялата страна са я превърнали в лагер, заради земята, упорито продължават, власт, Диктат, епидемия, на разстояние, маски, заведения затварят (и постоянна манипулация), заблуждават, много лъжа и грях. И така, чети, Много неща ще разбереш. Изцеление доктори убийци, форсират - напрежение, заради земята, пенсии, Събуди се, убиват така, с измислената епидемия, маски, Това? е философията на фашистите, които имаха амбицията да създадат "съвършената" човешка раса. Ако някой е по-малко "перфектен" от нас, можем да му прекратим живота, за да не създава, да не "пречи" на по-добър, по-силен, на наследници. изхода Дошъл е вече часът да отхвърлим игото на Русия, Европ. съюз, Арабите, ИЗРАЕЛ, САЩ, Китай, Япония, НЕ подчиняване на фалшивата власт, отнякъде трябва да се започне. трябва да обичаме другите достатъчно, за да им кажем ИСТИНАТА! за тази привилегия, всеки човек заплаща цена. Лъжата се говори лесно и никой не преследва никого поради нея, но въпросът с истината не стои така. Когато симптом на болест идва към нас, болка, Това може да е от дрехи, храна, вода, лекарства, и обратно. добри. Но сатана може да предизвика, имитира в тялото ни всеки симптом (болка), за да ни смути. Не забравяйте, това. сатана води битката и (чрез телевизия, преса, радио, църкви), организирано от тези които управляват. Сатана също знае, думите, мислите ни, какво притежаваме, влага, организира капани, отклонява и поради това, той може чрез измама да ни ограбва, унищожава, да се научим да различаваме делата на сатана от тези на Бога, ако искаме да живеем. в мислите ни, Кой ще насочва всяка стъпка от живота ни. От библейски теми на petyastearns@yahoo.com. Омала, прилошаване от оръжие с насочена енергия във влака, църква, градина, домовете, на пътя, бързо промени мястото си, при припадък, наплискане лицето с вода, А линейка, инсулт, инжектира болницата, парализация или вече си отписан, Исус Навиев 1:8-9 ЖИВОТЪТ Е ЧУДЕСЕН Трябва всеки от нас да възмъжее, да носи сам собственото си тегло, а не постоянно да търси патерици - опора в някой отвън. да възмъжее, че да помага и на някой друг, който сам има нуждата, от израстване. От библейски теми на Петя Стърнс, никога не спори със сатана, Марк 8, А църквата не е Бога, "там" е дявола, религията,"



Снимка 61: "Сатана е способен да инжектира мисли в ума ни, или да ни говори от човек, За да ни манипулира - контролира живота. Не избързвай с решенията си! Исая 5:13, Осия 4:6 ВАЖНО да съумеем да разграничим Бог от сатана, НЕ САМО - ВАЖНО, НО И ЖИВОТОСПАСЯВАЩО. (1 Йоан 4:1), чрез телевизия, преса, радио, кой ни говори Изцеление От незнание се умира или се влиза в плен, Когато симптом на болест идва към нас, болка, Не трябва да търсиш лекарства, доктор, виж, какво пиете, ядете или дрехи, разбирайте,радиация, постеля, от шапка до обувки, Оток, изпъкнали вени или изгаряния по кожата, болка, от дрехи, слипове, чорапи, сутиен, Не забравяй това. облъчват от разстояние, болка или изгаряне, Но и сатана може да предизвика, имитира, в тялото ни всеки симптом, болка, за да ни уплаши и притеснява, А медицината, смущават, операция, реже, убиват, съзнателно, инсулт, инжектират зарази, болести, захар във вените и др., радиационни, разрушаващи зъби, пирони, костите, при рани, кожна туберк., бръчки, Враговете вън от България ВЕДНАГА, Италия, Франция, Германия, Австрия, Гърците, Арабите, Русия, Китай, Япония, убийците на Българите от 1990 открито, Заради земята, Омала, прилошаване от оръжие с насочена енергия. На пътя, в църква, градина, във влака,  дома, бързо се премести от мястото. При припадък напръскване с вода лицето. А линейка, болницата, инсулт, инжектира, парализация или На пътя, в църква, градина, във влака,  дома Война е!"


Снимка 62: "Болка на сърцето, облъчване от разстояние ако сте слабо облечени. Война е!"


Снимка 63: "Ти си луд
Затруднено дишане. Облъчване от разтояние. Война е! Често урениране, може да е от храна, вода, Трайното е инжектирано в тялото, в болницата, активират го от разтояние, за да ни притеснява, Във война сме от 1990 открита от Русия, Европейския съюз, Китай, Арабите, Япония. Мляко (кисело и прясно) и млечни произведения с плодове, зеленчуци, Лук, чесън. Млякото удължава живота Продаваното война е, затруднено урениране, Млякото е богато на желязо и калций - строителния материал на костите. витамини; полезния за зрението витамин A, стимулиращия кръвотворната дейност витамин B12, укрепващия нервната система витамин B1, За зарастванена рани, предпазва от инфекции, Пречки за самозадоволяване, ваксини, инжектират, заразяват дом. животни с номера по ушите ЕС Когато симптом на болест идва към нас, болка, Не трябва да търсиш лекарства, доктор, виж какво пиете, ядете или дрехи, въздух, химия, радиация, постеля, Не забравяй това. от шапка до обувки, седалки стол, Но и сатана може да предизвика, имитира в каквато и да е част от тялото ни всеки симптом, болка, за да ни уплаши и притеснява."


Снимка 64: "Изцеление 2 Царе 12:7 Защо Ме презря ти и стори това зло пред очите Ми? унищожение болка в гр. Стралджа - Защо? стратегическо местоположение жп транс плодородна земя Общ. Карнобат, Ямбол, Болярово, Елхово, Лесово, прочистване на Българите и Земята, България ограбват за Арабите, в Ямбол са им построили замък "Авана сокак" От 1990 открита война от Европейския съюз, Русия, Арабите, Китай, Япония, за превземането на Бургас, Сливен, Пловдив, Казанлък, Стара Загора, пристанища, летища, Дошъл е вече часът да отхвърлим игото, изхода Не чакай някой да дойде Ние сме силата Марк 8 никога не спори със сатана)."





Няма коментари:

Публикуване на коментар

Тук можете да напишете вашия коментар! Благодаря ви!